Kalliston Holistic Care

Kalliston Hollistic Care

Μια πρωτοποριακή περιποίηση για άνδρες και γυναίκες που αναζητούν τη διατήρηση της σφριγηλότητας του οβάλ και του ντεκολτέ χαρίζοντας νεανικότερη όψη σε κάθε ηλικία, φωτεινότητα, ευεξία και ομορφιά! 

Δεν πήρε τυχαία το όνομα της ….ζητήστε την Kalliston holistic care!!!

60’ 38€

Συνιστάται πριν από κάθε σημαντική εμφάνιση! Η απόλυτη εγγύηση για μέγιστη απαλότητα και ακτινοβολία! Ξεχωριστή περιποίηση προσώπου, καθώς ξεκινά με μάλαξη από την κοιλιακή χώρα. Συγκεντρώνει στοιχεία από τις τέσσερις γωνιές της γης! Αυστραλιανό κατάπλασμα με γάλα από ανθό ιβίσκου, βάλσαμο Μοζαμβίκης (από εικοσιπέντε αφρικανικά φυτά) κ.α. Καθαρίζει, φωτίζει, ενυδατώνει, προλαμβάνει τη γήρανση!

Ευεξίας και ομορφιάς. Καθαρίζει, φωτίζει, ενυδατώνει (ιδιαίτερη περιποίηση προσώπου καθώς ξεκινά με μάλαξη στην κοιλιακή χώρα)
Μια boost περιποίηση με τη δύναμη συστατικών από τις 4 γωνιές της γης. Αρχαίες συνταγές Μαροκινών, Ιαπωνικών, Αβορίγινων και Αφρικάνικων παραδόσεων, ήρθαν στην καμπίνα μας!!
Η περιποίηση Kalliston Holistic Care που συνδυάζεται με το ειδικό μασάζ κοιλιάς, ντεκολτέ και προσώπου την αποκλειστική μέθοδο tribal θα σας χαρίσει εξαιρετική ζωτικότητα και λάμψη στην επιδερμίδα.

Ιδανική θεραπεία πριν από κάθε σημαντικό γεγονός!

Scroll to Top