Πακέτα Περιποιήσεων

Πακέτο Ευεξία

Εντάξτε στην ρουτίνα σας τα οφέλη του χαμάμ και του μασάζ! Το πακέτο ευεξία μπορεί να γίνει μια συνήθεια που θα κάνει τους γύρω σας να αναρωτιούνται για την αλλαγή στην διάθεση και στην εμφάνιση σας!

➕Χρήση του χαμάμ

➕30′ χαλαρωτικό μασάζ

60' 20€

90' 39€

Πακέτο Kalliston

Κάντε το καλό… καλύτερο! Εμείς προτείνουμε το πακέτο Kalliston! Σκεφτείτε… Μια εβδομαδιαία συνήθεια ευεξίας και ομορφιάς! 90 λεπτά προσωπικής φροντίδας, ευεξίας και ανάτασης! Αξίζουμε κάτι λιγότερο;

➕Χρήση του χαμάμ

➕45′ χαλαρωτικό μασάζ

➕Περιποίηση προσώπου ενυδάτωσης

Πακέτο Pure Harmony

Λατρεμένο πακέτο!! Το 𝗣𝗨𝗥𝗘 𝗛𝗔𝗥𝗠𝗢𝗡𝗬 διάρκειας 90’ περιλαμβάνει την περιποίηση σώματος Άνθος Ανατολής και την Black Lava περιποίηση προσώπου. Ενενήντα μαγικά λεπτά τα οποία θα σας προσφέρουν ολιστική επαναφορά ευεξίας!

➕ Χρήση του χαμάμ
➕ Απολέπιση με ειδικό γάντι
➕ Μασάζ
➕ Καθαρισμός/λεύκανση/ενυδάτωση προσώπου

 90'  55€

150' 65€

Day Spa

Νιώστε μοναδικοί, αφεθείτε στις πολυτελείς απολαύσεις που προσφέρει μια επίσκεψη στο Spa. Νιώστε βασιλιάδες !

  • Χαλαρωτικό ποδόλουτρο με μασάζ
  • Χρήση του χαμάμ
  • Flash Τreatment σώματος «Βασιλικό Κεχριμπάρι»
  • Αντιοξειδωτική περιποίηση προσώπου

προσφορά 2 ατόμων: 120€

Πακέτο A New You

Σε 70’ το πακέτο 𝐀 𝐍𝐄𝐖 𝐘𝐎𝐔 αξίας υπόσχεται να σας συστήσει στο νέο σας εαυτό! Απολαύστε το #κουκούλι σώματος + την #αντιγηραντική περιποίηση προσώπου και δείτε δέρμα μεταξένιο και φρέσκο σε λίγα λεπτά!

➕ Κουκούλι σώματος (cocoon treatment) με υπερενυδατικό προϊόν
➕ Μασάζ
➕ Θρεπτική θεραπεία προσώπου, για ξηρά και ώριμα δέρματα

Προσφέρει λάμψη ενυδάτωση σύσφιξη αίσθηση φρεσκάδας και δέρμα μεταξένιο!

70'  60€

50'  55€

Πακέτο Kiss Me

50’ μασάζ με ζεστό κερί, για 2!

🥂🍾🍓 Στο πακέτο kiss me προσφέρεται σαμπάνια και γλυκά κεράσματα -κατόπιν συνεννόησης!
Με χαρά σας περιμένουμε να δημιουργήσουμε την απόλυτη ατμόσφαιρα αποκλειστικά για εσάς τους 2!

Πακέτο Hug Me

Χαμάμ για 2

➕Deep Tissue μασάζ για εκείνον

➕Μασάζ αρωματοθεραπείας για εκείνη

80'  65€

260€

Νυφικό πακέτο

Αμέσως μετά το «δέχομαι» ξεκινά η πιο ευχάριστη κούρσα ταχύτητας για το πιο ρομαντικό γεγονός της ζωής σας! Για να είστε εκθαμβωτική την ημέρα του γάμου σας, δημιουργήσαμε ένα νυφικό πακέτο, που περιλαμβάνει την αφρόκρεμα των υπηρεσιών μας!

Περιλαμβάνει:

  • Άνθος Ανατολής (περιποίηση σώματος)
  • Kalliston Holistic Care (περιποίηση προσώπου)
  • Μανικιούρ και επιμήκυνση με Acrylic gel
  • Ημιμόνιμο πεντικιούρ
  • Νυφικό μακιγιάζ με μία πρόβα

Νυφικό Ημερολόγιο, στο Kalliston έχουμε δημιουργήσει ένα πρότυπο ημερολόγιο το οποίο συμπεριλαμβάνει όλα τα απαραίτητα βήματα για την περιποίηση της νύφης σε ένα ημερολόγιο πριν τον γάμο. 

Η Μαριαλένα Λαβαντσιώτου και οι experts του KALLISTON μαζί με την μέλλουσα νύφη προσαρμόζουν το ημερολόγιο στα μέτρα της ώστε να αισθάνεται ότι τα έχει όλα under control!

Τι κάνει ένα μακιγιάζ νυφικό;

❝ Το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ είναι αυτό που σας κολακεύει χωρίς να φαίνεται σαν να έχετε περάσει πολλές ώρες μπροστά στον καθρέφτη και φυσικά θα είναι long lasting δηλαδή διαρκεί πολύ. Εμείς φροντίζουμε να τονίσουμε τα δυνατά σας σημεία συνδέοντας το μακιγιάζ με το στυλ σας για την μέρα του γάμου. Ακόμα και αν δεν είναι ο τύπος σας το full on makeup αξίζει να το δοκιμάσετε, αρκεί το τελικό αποτέλεσμα να είστε εσείς. Επιλέγουμε ένα μακιγιάζ ανάλογα με τις φωτιστικές συνθήκες χωρίς να είναι υπερβολικά βαρύ ούτε όμως και ελαφρύ. Συζητώντας αναλύουμε το πρόγραμμα και τις απαιτήσεις της ημέρας, ώστε να καταλήξουμε στην ένταση και το ύφος του. Δηλαδή, άλλο μακιγιάζ επιλέγουμε για ένα καλοκαιρινό γάμο το μεσημέρι με δεξίωση σε κτήμα ή πλάι στην θάλασσα και άλλο μακιγιάζ σε ένα βραδινό γάμο σε κλειστή αίθουσα με χαμηλό φωτισμό.  Σε κάθε περίπτωση επιδιώκουμε η μέλλουσα νύφη να έχει μια εξαιρετικά προσαρμοσμένη προσέγγιση με στόχο να της προσφέρουμε μια εμπειρία πολυτέλειας χωρίς άγχος. ❞

~ Μαριαλένα Λαβαντσιώτου

Φτιάξε το δικό σου πακέτο

Σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες σχεδιάζουμε μαζί δωροκάρτες, bachelorette parties, grooms pre-wedding skincare, prenatal day spa, πακέτα για φίλους και ζευγάρια. Η καταρτισμένη ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει! 

Σε όλα τα πακέτα, κατόπιν συνεννόησης, μπορεί να προσφερθεί σαμπάνια και γλυκά κεράσματα.

 

Scroll to Top