Βλεφαρίδες και φρύδια

Την προτείνουμε όταν:

  • έχουμε κενά στα φρύδια.
  • θέλουμε να βελτιώσουμε το σχήμα των φρυδιών μας.
  • θέλουμε να προσαρμόσουμε το χρώμα των φρυδιών μας, σύμφωνα με το χρώμα των μαλλιών μας.
  • θέλουμε να καλύψουμε τις λευκές τρίχες.
  • θέλουμε να τονώσουμε το φυσικό χρώμα και τον όγκο των φρυδιών μας.

         ΤΙΜΗ 39€         HAPPY DAYS 28€

Brow Lamination

Σχηματισμός-ισιωτική/ανόρθωση-βαφή

Η ειδική σύνθεση των προϊόντων στοχεύει εκτός από το αποτέλεσμα και στην θεραπεία της τρίχα και του δέρματος των φρυδιών. Η ανύψωση των φρυδιών, είναι μια νέα ημιμόνιμη θεραπεία εναλλακτική του microblading. Η  βαφή των φρυδιών με κερατίνη και έλαιο argan δυναμώνει και αναδομεί την τρίχα! Βελτιώνει το σχήμα και το χρώμα των φρυδιών σας δίνοντας ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα στην τρίχα είναι στο 100% , ενώ για τις πρώτες ημέρες η βαφή καλύπτει και το 60% του δέρματος για τις περιπτώσεις που υπάρχουν κενά ανάμεσά στο τριχωτό των φρυδιών. Παράλληλα σας εκπαιδεύουμε στην διατήρηση του ιδανικού σχηματισμού των φρυδιών σας, σε περίπτωση που η λανθασμένη αφαίρεση τους ήταν μια συνήθεια που θέλετε να αφήσετε στο παρελθόν. 

Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και η όλη διαδικασία που προϋποθέτει σωστό σχηματισμό, καθορισμό  των ατίθασων τριχών και βαφή, διαρκεί κατά μέσο όρο 50 λεπτά

Οι μέθοδοι διαρκούν 6 με 8 εβδομάδες

Τεχνική γρήγορη και αποτελεσματική! Ενώ μπορεί να συνδυαστεί με κάποια άλλη υπηρεσία ευεξίας και ομορφιάς που διαθέτουμε στον πολυχώρο μας. 

Η φροντίδα των φρυδιών…Δεν πονάει!! Είναι αναίμακτη και δεν προκαλεί κανένα  τραυματισμό στο δέρμα!

 

Μαζί με την beauty expert θα βρείτε τον χρωματικό τόνο της βαφής που ταιριάζει καλύτερα στην επιδερμίδα σας. Τα τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια θα αναδείξουν το πρόσωπο σας και θα έχετε ένα εκπληκτικό βλέμμα! Επισκεφτείτε μας για να δοκιμάσετε την βαφή και τον σχηματισμό φρυδιών

Βαφή βλεφαρίδων, θεραπείες,
Lash Lift / Permanent

Το Lash Lift είναι η κατάλληλη θεραπεία για όσες γυναίκες θέλουν να δώσουν ένα έξτρα boost στις βλεφαρίδες τους, αλλά και για εκείνες που προτιμούν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα σε σχέση με τις extensions βλεφαρίδες. Αποτελεί λύση σε άτομα με καθοδικές βλεφαρίδες, καθώς τους βοηθά να έχουν καλύτερη όραση. Πρόκειται για μια τεχνική θρέψης των φυσικών βλεφαρίδων, αφού εφαρμόζεται κερατίνη, μια ουσία που βοηθάει στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων και βρίσκεται φυσικά στον οργανισμό. Με την εφαρμογή του lash lift, οι βλεφαρίδες παίρνουν μια ελαφριά κλίση προς τα πάνω, δείχνοντας πιο πυκνές και πλούσιες.

Για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, μπορεί να γίνει βαφή των βλεφαρίδων, δίνοντας το εφέ της μάσκαρας. Η βαφή λειτουργεί σαν θεραπεία και μπορεί να επαναληφθεί κάθε 3 εβδομάδες. Περιέχει argan oil για αναδόμηση της τρίχας. Κερατίνη που προσδίδει υγεία και διορθώνει τις εσωτερικές φθορές της τρίχας. Αλόη βέρα που βοηθά στην ανάπτυξη της βλεφαρίδας και μποσβέλια σεράτα, ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες έλαιο.

Στο τέλος έχουμε την δυνατότητα να εφαρμόσουμε 2 θεραπείες που γεμίζουν τα κενά της βλεφαρίδας, της προσθέτουν όγκο και σφραγίζουν το χρώμα.

κάθε Τετάρτη & Σάββατο              HAPPY DAYS*                 

Τιμοκατάλογος

😊 *Happy Days κάθε Τετάρτη & Σάββατο

Σχηματισμός φρυδιών 7€/5€*

Βαφή φρυδιών 9€/7€*

Ισιωτική φρυδιών 9€/7€*

Βαφή βλεφαρίδων 9€/7€*

Ανόρθωση ή Περμανάντ (δώρο βαφή βλεφαρίδων) 39€/28€*

Lash Filler Botox 5€

 

Scroll to Top