Αισθητική άνω και κάτω άκρων

❝ Great nails don’t happen by chance… they happen by appointment❞ 

Τα ωφέλη της περιποίησης των άκρων δεν είναι μόνο αισθητικής φύσεως αλλά και καλής υγείας. Μια σχολαστική περιποίηση των άκρων σας, θα σας απαλλάξει από σκληρύνσεις του δέρματος, σπασμένα, ξεφλουδισμένα ή κακοσχηματισμένα νύχια. Θα παρατηρήσετε άμεση ανακούφιση, ενυδάτωση και ανάπλαση! Επιλέγουμε προϊόντα μη ζωικής προέλευσης, όπως το πέτρωμα Μίκα (φυσικό συστατικό) και όχι Γουανίνη (λέπια ψαριών) στα βερνίκια νυχιών. Επιλέγουμε για εσάς χρώματα, λαμπερά, σοφιστικέ και αισθησιακά συμπληρώνοντας μια πλούσια παλέτα 600 χρωμάτων, τουλάχιστον! Γλυκά μπεζ, ήρεμα ροζ, δραματικά κόκκινα, έντονα κυπαρίσσι και μπλε, γήινα καφέ και ψυχρά βιολετί! Δίνουμε έμφαση στο χρωματολόγιο μας, γιατί το χρώμα έχει την φυσιολογική ικανότητα να ανακουφίζει, να αποπλανεί, να τρέφει ή να εξάπτει! Στο τέλος κάθε υπηρεσίας μανικιούρ πεντικιούρ δεν παραλείπουμε να σας χαρίσουμε ένα απολαυστικό μασάζ με ενυδατικά προϊόντα για το δέρμα και τα νύχια σας!

Αισθητική Άνω Άκρων*

Βασικό μανικιούρ 10€

Ενισχυμένο ημιμόνιμο μανικιούρ 15€/ 12€*

Ενισχυμένο με apex ημιμόνιμο μανικιούρ 20€/ 18€*

Dipping (με ή χωρίς φουρνάκι) 25€/ 20€*

Dipping και επιμήκυνση 35€

Μανικιούρ με gel πορσελάνης 25€/ 20€*

Μανικιούρ και επιμήκυνση με gel πορσελάνης 35€*

Μανικιούρ με Acrylic gel 30€/ 25€*

Μανικιούρ και επιμήκυνση με Acrylic gel 40€/ 35€*

Happy Days*  κάθε Δευτέρα & Πέμπτη 

Αισθητική κάτω Άκρων**

Μια επίσκεψη στο Kalliston είναι η ιδανική λύση για να δώσετε στα πόδια σας ένα αποτελεσματικό πεντικιούρ. Έχουμε δημιουργήσει υπηρεσίες πεντικιούρ με κλινικά προϊόντα ποδολογίας αλλά και αρωματοποιίας για να “σώσουμε” τα ποδιά σας και να τους παρέχουμε την φροντίδα που τους αξίζει!

  • Βασικό πεντικιούρ 18€

    (σχηματισμός νυχιών, καθαρισμός επωνυχίων, scrub, μασάζ με ενυδατική κρέμα, βαφή με βερνίκι νυχιών)

  • Ημιμόνιμο πεντικιούρ 23€

    (βασικό πεντικιούρ, βαφή με ημιμόνιμο βερνίκι)
    Λόγοι για να το επιλέξετε: μεγάλη διάρκεια χρώματος, δεν ξεφλουδίζει, δεν ξεθωριάζει, δεν απαιτείται αναμονή για να στεγνώσει.

  • Gel πεντικιούρ 28€

    (βασικό πεντικιούρ, βαφή ή «χτίσιμο» σπασμένων, ατροφικών νυχιών με gel)

  • Βαφή νυχιών με απλό βερνίκι 10€
  • Βαφή νυχιών με ημιμόνιμο βερνίκι 15€
  • Βαφή νυχιών με gel βερνίκι 17€

Βασικό πεντικιούρ 18€
(σχηματισμός νυχιών, καθαρισμός επωνυχίων, scrub, μασάζ με ενυδατική κρέμα, βαφή με βερνίκι νυχιών)

Ημιμόνιμο πεντικιούρ 23€
(βασικό πεντικιούρ, βαφή με ημιμόνιμο βερνίκι) – Λόγοι για να το επιλέξετε: μεγάλη διάρκεια χρώματος, δεν ξεφλουδίζει, δεν ξεθωριάζει, δεν απαιτείται αναμονή για να στεγνώσει.

Gel πεντικιούρ 28€
(βασικό πεντικιούρ, βαφή ή «χτίσιμο» σπασμένων, ατροφικών νυχιών με gel)

Βαφή νυχιών με απλό βερνίκι 10€

Βαφή νυχιών με ημιμόνιμο βερνίκι 15€

Βαφή νυχιών με gel βερνίκι 17€

Γιατί επιλέγουμε gel pedicure:

**Extra υπηρεσίες μανικιούρ & πεντικιούρ:

Nail art

Είναι μια τέχνη, η οποία έχει ως καμβά τα νύχια. Η ζωγραφική και η διακόσμηση στα νύχια είναι μια μοντέρνα τέχνη και έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον έχει ενταχθεί στις προτιμήσεις και συνήθειες των γυναικών, αφού εξυπηρετεί το στιλ και την όμορφη εμφάνιση των νυχιών. Στο Kalliston ακολουθούμε τις εξελίξεις και συμμετέχουμε σε μετεκπαιδεύσεις

  • Ζωγραφική 1-5€ /νύχι
  • Εφέ 0,5-5€ /νύχι
  • Διακόσμηση/3D 1-5€ /νύχι
  • Γαλλικό/Ombre
    (μανικιούρ
    ή πεντικιούρ)
    3€/set
  • Οριστική αφαίρεση τεχνιτών υλικών 1€/νύχι
  • Combi μανικιούρ 10€

Ζωγραφική 1-5€ /νύχι

Εφέ 0,5-5€ /νύχι

Διακόσμηση/3D 1-5€ /νύχι

Γαλλικό/Ombre (μανικιούρ ή πεντικιούρ) 3€/set

Οριστική αφαίρεση τεχνιτών υλικών 1€/νύχι

Combi μανικιούρ 10€

Spa άκρων

  • Περιποίηση με πολυβιταμινούχα κρεμομάσκα 10€

    Χαρίζει ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Τα χέρια είναι πιο απαλά και ορατά πιο όμορφα! Προϊόντα εμπλουτισμένα με σησαμέλαιο, βούτυρο καριτέ, λάδι babassu, βιταμίνη Ε, έλαιο ηλίανθου, σύνθεση από ανθόνερο κερασιάς και θαλάσσιας λεβάντας, που θρέφουν και αναπλάθουν. Μετά από 3 συνεδρίες η κατάσταση των κατεστραμμένων νυχιών βελτιώνεται ξεκάθαρα! Στο καλλιστον σε όλα τα στάδια της θεραπείας προσφέρουμε πλούσιο μασάζ. Μια καταπληκτική εμπειρία ομορφιάς και χαλάρωσης!

  • Περιποίηση σε παραφινόλουτρο με μετάξι & λεβάντα 17€

     Στο Kalliston, κατά την προετοιμασία των ποδιών, χρησιμοποιούνται επιπρόσθετα ειδικά προϊόντα φροντίδας και ενυδάτωσης του δέρματος. Όταν τα πόδια βυθίζονται στην ζεστή παραφίνη, αρχίζουν να αιματώνονται και να ανοίγουν οι πόροι του δέρματος (λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας). Τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος που προηγουμένως εφαρμόσαμε, παγιδεύονται απο το στρώμα της παραφίνης, εισχωρώντας έτσι στις ενδότερες στιβάδες , ενυδατώνουν και επαναφέρουν την ελαστικότητά του. Εάν επιθυμείτε τα άκρα σας μαλακά και ενυδατωμένα, κάντε ένα παφινόλουτρο κάθε 25 μέρες. Από την 1η θεραπεία το δέρμα σας είναι εμφανώς πιο λείο και πιο μαλακό, τα νύχια σας θωρακίζονται και είναι πιο γυαλιστερά!

Scroll to Top