Καθαρισμός Προσώπου

για κανονικά ή ξηρά δέρματα

Περιποίηση για βαθύ καθαρισμό, ρύθμιση της έκκρισης σμήγματος και λιπαρότητας. Το δέρμα αναζωογονείται και σταθεροποιείται!

 Σαν πρώτο βήμα το πρόσωπο εκτίθεται στον ατμό του vaper ώστε ανώδυνα και απολύτως χαλαρωτικά να ανοίξουν οι πόροι σε βάθος. Ο ατμός μειώνει τον ερεθισμό και την φλεγμονή και οξυγονώνει το δέρμα, γεγονός που συμβάλλει σε ομοιόμορφο τόνο και χαρίζει φωτεινότητα! Στη συνέχεια ακολουθεί προϊοντική περιποίηση προσώπου και η καθαριστική χρήση του υπερήχου, που καθαρίζει και ρυθμίζει το δέρμα χωρίς τραυματισμό και την ανεπιθύμητη ερυθρότητα ως συνέπεια. Ενώ παράλληλα παρέχει αντισηψία. Έπειτα από μερικές συνεδρίες το δέρμα γίνεται πιο φωτεινό καθαρό και οι ατέλειες εξαφανίζονται!

60' 33€

Καθαρισμός για κανονικά δέρματα 60’ /33€

Συνδυάστε την υπηρεσία Άνθος Ανατολής ή την Λασποθεραπεία με Λάσπη Νεκράς Θάλασσας καθώς και τις Flash Treatments

TIP► Για μια ολιστική εμπειρία καθαρισμού σε πρόσωπο και σώμα σαν πρώτο βήμα συνιστούμε την χρήση του χαμάμ, ώστε ανώδυνα και απολύτως χαλαρωτικά να ανοίξουν σε όλο το σώμα οι πόροι, σε βάθος. Προγραμματίστε ραντεβού με τις αισθητικούς του Kalliston για ενημέρωση.

Καθαρισμός Προσώπου

για ακνεϊκά δέρματα

Με τα παρακάτω θεραπευτικά πρωτόκολλα του KALLISTON αντιμετωπίζουμε: • την φαγεσωρική ακμή • την ήπια βλατιδοφλυκταινώδη ακμή και προλαμβάνουμε: • την εξέλιξη της ακμής σε βαριάς μορφής ακμή.

Acne Regulator Therapy

Θεραπεία που ρυθμίζει τα συμπτώματα της ακμής στην επιδερμίδα και ισορροπεί τη λιπαρότητα της για ακνεϊκά και λιπαρά δέρματα. Με καταπραϋντικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Ενισχύει την επούλωση των πληγών, την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, με αντιμικροβιακή δράση. Ομαλοποιεί τον χρωματικό τόνο από τα επίμονα σημάδια που αφήνει η ακμή. Μειώνει την ενδοθυλακική πυκνότητα του προπυονικού βακτηρίου σε διάστημα 8 εβδομάδων. Ομαλοποιεί τη διαταραγμένη θυλακική κερατινοποίηση που οδηγεί στο σχηματισμό φαγεσώρων, φλεγμονωδών βλατίδων και φλύκταινων.

Εκτιμώμενη διάρκεια: 40ʹ ή 60ʹ εάν γίνει και εξαγωγή του σμήγματος με vaper και υπέρηχο.

Προτεινόμενες συνεδρίες: 8-12

Μερικά συστατικά: Canadian willow herb, azelaic acid, calendula extracts, mandarin extracts, cinnamon extracts, ginger extracts, hyaluronic acid, salicylic acid, mimosa extract, kaolin, Manuka oil, green clay, lemon extract, allantoin, aloe vera, jojoba oil, vitamin F, multi B complex, red clover extract, polytrap

60' 38€

για λιπαρά δέρματα

Oiliness Regulator Therapy

Θεραπεία ρύθμισης της λιπαρότητας που εξισορροπεί τη σμηγματόρροια και αφήνει «ματ» εμφάνιση με εξειδικευμένα συστατικά για λιπαρά και ακνεϊκά δέρματα. Συμβάλλει στην μείωση των δερματικών ερεθισμών και φλογώσεων. Χαρίζει ενυδάτωση και ελαστικότητα στο δέρμα καθώς και αντιγηραντική δράση. Βελτιώνει την υφή του δέρματος και μειώνει την κερατινοποίηση και έχει στυπτική δράση. Εκτιμώμενη διάρκεια: 35ʹ- 40ʹ ή 60ʹ εάν γίνει και εξαγωγή του σμήγματος με vaper και υπέρηχο.

Προτεινόμενες συνεδρίες: 8-12

Απαραίτητο να ακολουθηθεί θεραπευτικό σχήμα στο σπίτι, πρωί και βράδυ.

Καθαρισμός για ακνεϊκά, λιπαρά 60’ /38€

Τι είναι η Ακμή;

Λίγα λόγια για την ακμή

Η ακμή είναι μια χρόνια φλεγμονώδης νόσοςτων τριχοσμηγματογόνων αδένων και του δέρματος που εμφανίζεται κατά κύριο λόγοστην εφηβική ηλικία, αλλά και σε ενηλίκους και έχει ως αποτέλεσμα μια πολυμορφία βλαβώνστο πρόσωπο και στο σώμα. 

Φαγεσωρική ακμή (μη φλεγμονώδης). Είναι ήπιας μορφής και χαρακτηρίζεται από την παρουσία κλειστών και ανοιχτών φαγεσώρων. 

Κυστική (φλεγμονώδης). Η πιο δυσκολη βαριάς μορφής ακμή, εμφανίζει έντονο εσωτερικό οίδημα, έντονο ερεθισμό και πόνο και εξελίσσεται ραγδαία. Προκαλεί πολύμορφες κύστες, ουλές, φαγέσωρες και βλατίδες. 

Βλατιδοφλυκταινώδης (φλεγμονώδης). Είναι η πιο συχνή ακμή, εμφανίζεται κυρίως σε πρόσωπο, πλάτη, στέρνο και ώμους.

Η καθυστέρηση της αγωγής έχει σαν συνέπεια:

  • πιο μακροχρόνια θεραπεία
  • περισσότερες ουλές
  • περισσότερες μεταφλεγμονώδεις
    υπερμελαχρώσεις
  • εξέλιξη από ήπια σε βαριάς μορφής ακμή
Scroll to Top