Cocoon Τreatments

Τυλιχτείτε σε ένα κουκούλι ομορφιάς! Οι cocoon περιποιήσεις σώματος προσφέρουν ολική ανανέωση! Περιλαμβάνουν scrub, μάσκα σώματος και ολοκληρώνονται με μασάζ με υπερενυδατικό προϊόν! Χαρίζουν καθαριότητα, απαλότητα και αναλόγως την θεραπεία στοχευμένα αποτελέσματα όπως ενυδάτωσης, τόνωσης, σύσφιγξης, πρόληψης κατά της γήρανσης και ανακούφισης του δέρματος. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες κάθε εποχής, όμως κάποιες σειρές είναι αναντικατάστατες, δείτε παρακάτω..

  • Σοκολατοθεραπεία 60’ | 39€

    Ελάτε στον γκουρμέ κόσμο της θεραπείας χαλάρωσης με κακάο! Χάρη στις αντι-στρες ιδιότητες του, αυτή η 1 ώρα θα σας χαρίσει την αίσθηση της ευεξίας. Απολαύστε απολέπιση σε όλο το σώμα, μυρωδάτη μάσκα σοκολάτας και μασάζ με υπερενυδατικά προϊόντα με τα αρώματα και τις ιδιότητες του κακάο!! Αποτέλεσμα; Το δέρμα σας θα είναι ενυδατωμένο και απαλό ενώ εσείς θα έχετε χαλαρώσει απόλυτα!!
    Η σοκολατοθεραπεία και το θεραπευτικό μασάζ με τα προϊόντα της βοηθά σε διάφορα επίπεδα: 
    Καταπολεμά το στρες
    Νο.1 μέθοδος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
    Ενυδατώνει βαθιά το δέρμα 
    Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος 
    Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και αυξάνει τη λεμφική παροχέτευση

  • Λασποθεραπεία με λάσπη νεκράς θάλασσας 60’ | 39€

    Η λασποθεραπεία περιλαμβάνει, peeling, μάσκα λάσπης, τύλιγμα με ειδική ζελατίνη και μασάζ, με αποτέλεσμα όλα τα ευεργετικά στοιχεία να διαπερνούν τους πόρους του δέρματος. Στο τέλος, απλώνεται βούτυρο σώματος ή αμυγδαλέλαιο με αιθέριο έλαιο πικραμύγδαλου. Με άλλα λόγια χαλάρωση χωρίς όρια! Η λάσπη έχει τη δυνατότητα να ενυδατώνει και να δίνει θρεπτικά συστατικά στο σώμα σας, ενώ παράλληλα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος. Χαρίζει ευεξία και χαλάρωση σε όλο το σώμα και «υπόσχεται» την καταπολέμηση των μυϊκών πόνων, βοηθάει σε μια σειρά από δερματοπάθειες, όπως την ακμή, τα εκζέματα. Καταπραΰνει τους ρευματισμούς και τις φλεγμονές, καθώς η λάσπη περιέχει άργιλο, ασβέστιο, θείο και ψευδάργυρο. Επιβάλλει την ισορροπία στο δέρμα αυτόματα.
    Αν το δέρμα είναι λιπαρό, η λάσπη καθαρίζει, ενώ αν είναι αφυδατωμένο, προσφέρει ενυδάτωση μέσα σε μόλις 15 λεπτά!! Το αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από ένα δέρμα μεταξένιο, λαμπερό και καθαρό! Είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα που μπορούν μετά από μερικές συνεδρίες να «χτίσουν» πιο υγιείς ιστούς στο σώμα μας!!

  • Marine 60’ | 39€

    Τα φύκια είναι το βότανο της θάλασσας, είναι πλούσια σε βιταμίνες, αμινοξέα, ιώδιο, μεταλλικά στοιχεία και πολλά άλλα ευεργετικά στοιχεία για τον άνθρωπο. Τα φύκια χρησιμοποιούνται στην κοσμετολογία, γιατί ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα, συσφίγγουν και λειαίνουν την επιδερμίδα, ενώ έχουν αντιοξειδωτική, αντιρυτιδική και αντικυτταριτιδική δράση. Η περιποίηση περιλαμβάνει απολέπιση σε όλο το σώμα με scrub, μάσκα σώματος με φύκια και περιτύλιξη με εφιδρωτικό σεντόνι και φυσικά …απολαυστικό μασάζ.

  • Treatment Χρυσού 60’ | 39€

    Ο χρυσός …ένα πολύτιμο μέταλλο με θετικές επιδράσεις στο σώμα και την ψυχή! Ο χρυσός έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, λόγω της νανοδομής του μπορεί να συνδέεται με τα βαθύτερα στρώματα των κυττάρων. Αναζωογονεί τον κυτταρικό μεταβολισμό, προστατεύει από τις φθορές του περιβάλλοντος ενώ ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος και οι αντοχές του αυξάνονται χάρη στην αντιοξειδωτική του δράση. Τα μικρά μόρια φύλλων χρυσού απορροφώνται εύκολα από το δέρμα. Mε τα GOLDEN προϊόντα μας θα έχετε μια αξέχαστη εμπειρία! Διαλεγμένα αιθέρια έλαια ylang-ylang εκχύλισμα το οποίο λαμβάνεται με απόσταξη από τα άνθη του φυτού canagaodorata, γλυκό αισθησιακό άρωμα που ξεκουράζει το μυαλό και διεγείρει τις αισθήσεις!
    Περιποίηση που θα την ξαναζητήσετε!

Scroll to Top